Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

...Η γιορτή της Μητέρας στη Γρίβα...

...μόλις 1 εβδομάδα συμληρώθηκε απο τα Εγκαίνια, 12 Μαΐου 2009 έλεγε το Ημερολόγιο του "Συλλόγου Γυναικών Γρίβας" και η δραστήριες Γυναίκες μας, βάλανε τις ποδιές , αλευρώθηκαν, μαγειρέψανε, καπνιστήκανε και οργανώσανε μία καταπληκτική γιορτή για τη Μητέρα.

Η κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου μαρτυρά μόνο επιτυχία της εκδήλωσης.

Μέλη και Φίλες του Συλλόγου έδωσαν Βροντερό παρών σε μία εκδήλωση που ξεχύλιζε απο σεβασμό στο υπέρτατο πλάσμα αγάπης και αδιδιοτελούς προσφοράς τη "ΜΗΤΕΡΑ", την ζωογόνο πηγή ψυχικής ηρεμίας και δυναμής, το απάγγειο κάθε ανθρώπου.

Η γιορτή κινήθηκε...ανάμεσα στο ζεστό καλωσόρισμα της Προέδρου,την εορταστική ομιλία της προσκληθείσας Κας Νάνσης Πετρίδου (Χειρουργό Οδοντίατρο) μέχρι την αποκάλυψη της Μαγειρικής τέχνης και την Γριβιώτικη Φιλοξενία με τα Κλασσικά πλέον "ΓΕΜΑΤΑ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΠΟΥΦΕ"

...και σαν μην έφταναν όλα αυτά...μοιράστηκαν και Γλαστράκια στις αποχωρούσασσες, δίνοντας Οικολογικό προφιλ στην εκδήλωση, κάτι που έχουμε όλοι τόσο ανάγκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του συλλόγου Γουμενισσιωτών Κα. Σαμαρά Ευριδίκη και Κα. Καραδολάμη Έλενα καθώς επίσης και η πρόεδρος του Συλλόγου Γουμενισσιωτών Κατοίκων Θεσσαλονίκης Κα. Σαμαρά Καλλιόπη .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποτελούν :
Πρόεδρος: Κικίρη Δήμητρα
Αντιπρόεδρος: Δίτση Δήμητρα
Γραμματέας: Μπόικου Μαρία
Ταμίας: Κιόση Πασχαλίνα
Μέλη :Ζέγλη Αικατερίνη, Κιόση Ζωή, Μίσκου Ιφιγένεια.

...Ευχόμαστε στις Γλυκές Μανούλες όλου του Κόσμου να είναι Καλά !

...επιμέλεια Κόϊος Αθ. Χρήστος

(c) ... Κόϊος Αθ. Χρήστος ....Απαγορεύεται η Αντιγραφή του Κειμένου με κάθε μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: