Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

«ΘΕΟΥ-ΔΩΡΟ» … η διάλυση του Μακεδονικού Γρίβας !

Η οριστική διάλυση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας μας, του Μακεδονικού Γρίβας, συνεχίζεται με μεθοδικότητα και σχέδιο.

Όπως πλέον είναι ορατό σε όλους το καλοσχεδιασμένο σχέδιο καταστροφής του Μακεδονικού είχε πολλές πτυχές.

Πρώτη πτυχή, ήταν η ανάληψη της προεδρίας της ομάδας, από έναν άνθρωπο ο οποίος αποδείχτηκε ( εκ των πεπραγμένων του ), μικρότερος των περιστάσεων. Με σοβαρό κενό διοίκησης και υπερβολική άπραγη σιγουριά . Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ιδιότητας που προσδίδει η θέση του προέδρου για διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες … εις βάρος της Ομάδος.

Δεύτερη πτυχή, ήταν η σταδιακή διάλυση του διοικητικού συμβουλίου, ώστε να καταστεί προσωποπαγής το Δ.Σ. του Μακεδονικού. Ο Αντιπρόεδρος, ο Διευθύνων σύμβουλος μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή ήταν οι πρώτες και σχεδόν άμεσες αποχωρήσεις. Η δε ομάδα , σκοπίμως, έχασε τελείως την αξιοπιστία της στα PLAY-OFF 2009-2010, μέσα σε ένα χάος αντιφατικών δηλώσεων και πράξεων (τα οποία είναι «Κοινό Μυστικό»).

Η βραβευμένη ποδοσφαιρική ομάδα ήθους, κατάντησε πλέον αντικείμενο χλευασμού στα αθλητικά πηγαδάκια της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.


Τρίτη πτυχή, ήταν η απαξίωση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μαζί με όλους τους παίχτες του, που την αμέσως προηγούμενη χρονιά διεκδικούσε άνοδο στην Α΄Ε.Π.Σ. Κιλκίς, και ξαφνικά δυσκολευόταν να φέρουν έστω και μία ισοπαλία.

Σχετική επιστολή ανάλυσης των παραπάνω κινήσεων του προέδρου δημοσιεύτηκε στο άρθρο “Μακεδονικός Γρίβας … οι Μάσκες πέφτουνε !” [ΕΔΩ] …και η πηγή του δημοσιεύματος προστατεύεται … όταν όμως ζητηθεί, από τη Νέα Διοίκηση, θα τεθεί ενώπιος – ενωπίων.

Τέταρτη πτυχή, ήταν η αποδυνάμωση και απομάκρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων παιχτών (τότε η αποδέσμευση παρουσιάστηκε ψευδώς ως «Λόγος τιμής») έτσι ώστε τα αποτελέσματα, του αποδυναμωμένου Μακεδονικού Γρίβας, να δικαιώνουν τον τελικό υποβιβασμό. Βέβαια η εγκατάλειψη της ομάδας από την 16η αγωνιστική συμπλήρωσε την τελική της κατάταξη στην τελευταία θέση της Β’ κατηγορία και άνοιξε τον δρόμο για την Γ’.

Σχετικό άρθρο ελευθέρωσης 7 ποδοσφαιριστών δημοσιεύτηκε στο άρθρο “Ελεύθεροι 7 Ποδοσφαιριστές απο τον Α.Σ. Μακεδονικός Γρίβας” [ΕΔΩ]

Ποιος ξέρει ίσως μετά από πολλά – πολλά Χρόνια δούμε επιτέλους και τον Ισολογισμό Εσόδων-Εξόδων του Μακεδονικού Γρίβας όλων των προηγούμενων ετών.

Σε προσωπικές επαφές με ποδοσφαιριστές της ομάδας, αντιλήφτηκα ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος, συνεργασίας. Εφόσον δημιουργηθεί βέβαια ένα ισχυρό Διοικητικό Σχήμα. Εξοφληθούν τα χρέη και ταχτοποιηθούν οι οφειλές.

Έτσι τις τελευταίες 15 ημέρες δημιουργήθηκε μια δυναμική. Παλαιοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές και υποστηρικτές του Μακεδονικού Γρίβας, αποφάσισαν να κινητοποιηθούν, αφήνοντας τα ευτράπελα του παρελθόντος παράμερα, ώστε η ομάδα να δηλωθεί εγκαίρως στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Δυστυχώς, όμως μαθαίνουμε ότι όλες οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης του Μακεδονικού Γρίβας βρίσκουν αντίσταση στον σημερινό πρόεδρο, Κο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ο οποίος αρνείται να παραιτηθεί, πεισματικά. Έτσι δεν ανοίγει τον δρόμο για εκλογές και ανάδειξη νέου και ικανού Δ.Σ. ώστε να δηλωθεί η ομάδα και να αποκτήσει προοπτική.

Παχιά λόγια επιδοτήσεων, ανόρθωσης, περηφάνειας και χαράς αντηχούν ως ύβρεις προς την νοημοσύνη μας. Όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.

Η πεπραγμένη ανικανότητα διοίκησης, του σημερινού προέδρου του Μακεδονικού Γρίβας, Κου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα, διέλυσε το ποδοσφαιρικό τμήμα της, μαζί με το ενθουσιώδες κίνητρο προσφοράς των νέων παιδιών της Γρίβας … αποτελεί βαρίδι για την ομάδα.

Την επερχόμενη αποτυχία του θα την χρεώσουμε μαζί με τις πάμπολλες άλλες, ο στόχος μας όμως είναι πρωτίστως να την αποφύγουμε … γιατί τίποτα δεν μπορεί να ανθίσει σε άγονο έδαφος.

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: