Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Μακεδονικός Γρίβας … οι Μάσκες πέφτουνε !


Στά μέσα Δεκεμβρίου 2010 έλαβα, στο Ηλεκτρονικό, στο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του BLOG, την παρακάτω επιστολή. Ένα μύνημα κραυγής και αγανάκτησης, απο έναν άνθρωπο ο οποίος γνώριζε, γνωρίζει και παρακολουθεί τα δρώμενα στον Μακεδονικό Γρίβας. Ο χρόνος που ήθελα να δώσω, πρίν δημοσιοποιήσω την αγανάκτηση του, ώστε τα γεγονότα και η πορεία του Μακεδονικού Γρίβας να τον διαψεύσουν, ήταν αρκετός…και πέρασε πρό πολλού !
Ο σεβασμός στην απαιτηθείσα ανωνυμία είναι προφανής, για τούς γνωστούς λόγους προστασίας … ανωνυμία που προστατεύει και παρέχει το Νομικό πλαίσιο της Ελλάδας με την δεδικασμένη ελευθερία έκφρασης στα BLOG από Ελληνικά Δικαστήρια, ώστε στα BLOG να μπορεί κανείς να εκφράζεται ελεύθερα, χωρίς εξώδικα και Νομικές Κυρώσεις. Προστατεύεται η Ανωνυμία αυτών που την επιθυμούν.
Έναρξη επιστολής :
” Αγαπητέ Κε Κόιε. Θέλω με την ευκαιρία να σε ενημερώσω για την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης σου [ Δες το Άρθρο : Τριγμοί στον Μακεδονικό Γρίβας...ΕΔΩ ] για την περσινή χρονιά ( 2009-2010 ) της ποδοσφαιρική ομάδα του Μακεδονικού Γρίβας ότι υπήρχανε άτομα όπως ο Δ. Σόφτσης και ο Γ. Τάπος που διαθέσανε αγάπη, δουλειά, αφοσίωση, προσήλωση αλλά και λεφτά ώστε η ομάδα να έχει μια αξιόλογη πορεία και μελλοντική ποδοσφαιρική βάση για τα επόμενα χρόνια χωρίς όμως να έχει γίνει αντιλληπτό από τον Πρόεδρο ή τη Διοίκηση του σωματείου, ο οποίος στο τέλος … δεν ευχαρίστησε ούτε έναν παίκτη σνομπάροντας ακόμα και το έργο τους.
Αυτό έφερε και τα φετινά αποτελέσματα της ομάδος που με μεγάλη στεναχώρια παρατηρούμε.
Πέρυσι υπήρχε ΣΧΕΔΙΟ χτισίματος ενός κορμού στον Μακεδονικό. Ο κορμός αυτός θα αποτελούνταν κυρίως απο ποδοσφαιριστές της Γρίβας. Η επιλογή αυτή είχε 2 πολύ σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας. Θα υπήρχε η Πρωτογενής αγάπη τους για το χωριό Καταγωγής των και ταυτόχρονα ήταν πολύ καλοί και φιλότιμοι Ποδοσφαιριστές. Όλα τα παιδιά της Γρίβας . . . Γιώργος  και Χρήστος Καρατζιάς,  Λευτέρης και Χρήστος Πούλκας, Κοϊος Θωμά και Απόστολος,  Λιπάνης Κώστας, Γώγος Χρήστος και Γιώργος Γιάντσης.
Η άοκνη προσπάθεια του δίπτυχου [ Δ. Σόφτσης και Γ. Τάπος ] ήταν να δημιουργήσουνε έναν πυρήνα για την ομάδα του Μακεδονικού Γρίβας, ο οποίος θα μπορούσε να διατηρήσει την αντίστοιχη ομάδα σε υψηλά επίπεδα χωρίς ιδιαίτερο κόστος.
Δυστυχώς όμως δεν μπορέσανε να πραγματοποιήσουν επάξια το αντίστοιχο έργο. Ο λόγος ήταν ότι η ομάδα βασιζότανε σε ψεύτικες υποσχέσεις και απόλυτη αδιαφορία του Προέδρου.
Σε ενημερώνω Χρήστο ότι σε  ολόκληρη την περσινή χρονιά ο Πρόεδρος της ομάδος ήταν παρόν μόνο σε 2 με 3 προπονήσεις όταν η ομάδα σε κάποια χρονική περίοδο πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα [ 2009 - 2010 ] για να ανέβει ακόμα και στην Α` Κατηγορία της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.  [ Πίνακας Βαθμολογίας ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 2009 - 2010 ...ΕΔΩ ]
Αυτή η συμπεριφορά δεν έμεινε απαρατήρητη ούτε από τους παίκτες της ομάδος (τοπικούς και ξένους ) που με το τέλος του χρόνου βλέποντας την αντίστοιχη αδιαφορία αποχώρησαν από το δυναμικό της.
Σε ευχαριστώ φίλε μου πάντως που πας να βοηθήσεις την ομάδα ώστε να ξεφύγει από αυτήν την άρρωστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα. “
Τέλος Επιστολής :

Δεν υπάρχουν σχόλια: