Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ποδοσφαιρική αναμέτρηση ... Παντρεμένοι - Ανύπαντροι !


Όλοι γνωρίζουμε την Ποδοσφαιρική αναμέτρηση " Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός ".

Στην Γρίβα όμως υπάρχει μιά άλλη, πιο παραδοσιακή Ποδοσφαιρική αναμέτρηση ... αυτή  των " Παντρεμένων και Ανύπαντρων ".


Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από τους άλλους. Με πολύ γέλιο, πειράγματα και πάθος για Ζωή.

Η παράδοση αυτή, ξεκινά από πολύ παλιά, τότε που οι γειτονιές ανταγωνίζονταν η μία την άλλη, σχεδόν στα πάντα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείψει, η μεταφορά του ανταγωνισμού αυτού, στο Ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε. Μια αφορμή για συγκέντρωση όλων των Γριβιωτών, με παρανομαστή την κοινή μας καταγωγή, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων ... και το ατελείωτο πείραγμα στους άλλους !

Έτσι, στις εορταστικές περιόδους του Πάσχα και του Καλοκαιρίου ( δύο περίοδοι όπου επισκέπτονταν την Γρίβα οι περισσότεροι Γριβιώτες ) κανονιζόταν Ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Στην αρχή ήταν Παλαίμαχοι εναντίον Ενεργών Ποδοσφαιριστών του Μακεδονικού Γρίβας,αλλά σιγά σιγά σμιλεύτηκε σε αναμέτρηση μεταξύ Παντρεμένων - Ανύπαντρων.

Φέτος ... η Ποδοσφαιρική αναμέτρηση θα γίνει στο Γήπεδο της Γρίβας, την Μεγάλη Παρασκευή στις 18:00. Νικητής θα υπάρξει, βέβαια. Όπως κάθε Φορά ... κι αυτός θα είναι η παρουσία μας !


Ο σκοπός όμως είναι η Μέγιστη προσέλευση ώστε να διασκεδάσουμε και να χαρούμε την ατμόσφαιρα της ... ενωμένης Γρίβας μας !

Σας περιμένουμε...με το πιστοποιητικό Γάμου ή Γέννησης ... άνα χείρας !

... επιμέλεια    Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: