Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης … Ανοίξαμε ξανά !



Δυόμιση χρόνια περάσανε από την Μαύρη εκείνη ημέρα, που ο Πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου, κατήργησε τα Υπουργεία Μακεδονίας – Θράκης και  Αιγαίου (σχετικό Άρθρο Η Κατάργηση της ” ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ “). Η κατάπτυστη, αυτή κίνηση, είχε στενοχωρήσει όλους τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, αλλά τους θωράκισε να συνεχίσουν τον αγώνα τους έναντι στους ΨευδοΜακεδόνες (εντός και εκτός των συνόρων)…που ξεπρόβαλαν σαν τα μανιτάρια, ξεχνώντας ότι απλώς είναι Μύκητες.


Διάλειμα  ήταν και πέρασε.  

Η επαναλειτουργία των Υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης και Αιγαίου, θωρακίζουν την ασφάλεια της Ελλάδος, επαναφέρουν το αίσθημα δικαίου, βροντοφωνάζοντας παντού ότι η ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ και το ΑΙΓΑΙΟ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ. και αποτελούν … και οι Γνήσιοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, κράτησαν τις Θερμοπύλες και άντεξαν την πίεση των ΨευδοΜακεδόνων. Τιμνούν δε τον παραλαμβάνοντα Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, ο οποίος όμως θα κριθεί από τα αποτελέσματα και όχι από την δημιουργία.

Καλώς ορίζουμε λοιπόν τους :
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


… τους ευχόμαστε καλή δύναμη και η δυναμική παρουσία μας, δεδωμένα, θα ενισχύσει τις προσπαθειές τους. Ελπίζουμε να αποτελέσουν Πυλώνα έργων και απαιτήσεων έναντι στην Ψευτιά. Μέχρι τώρα είμασταν ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, μπορούν επισήμως να ενσωματωθούν, γιατί ο ΑΓΩΝΑΣ μας, θα συνεχιστεί είτε ηγούνται είτε απουσιάζουν.

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόϊος

Δεν υπάρχουν σχόλια: