Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Φρέσκος Αέρα στα λάβαρα του Μακεδονικού Γρίβας … επιτέλους !


Αγώνα δρόμου κάνει το νέο Δ.Σ. ώστε να λύσει τον πονοκέφαλο, που κληρονόμησε από την προηγούμενη διοίκηση, όσον αφορά το  «καμένο Γήπεδο» που παρέλαβε.

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου Μακεδονικού Γρίβας ! … [ΕΔΩ]
Πώς καταλήξαμε … [ΕΔΩ] ;

Ένα γήπεδο σε άθλια κατάσταση, ξερό, με καμένο χόρτο, γεμάτο επικίνδυνες λακκούβες.
Η προσπάθεια πολύ μεγάλη, ώστε να δηλωθεί το γήπεδο του Μακεδονικού Γρίβας ως έδρα της ομάδος και να παίζει στην φυσική του έδρα.


 Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι η μόνη λύση είναι ο «Εξαερισμός» του γηπέδου με ειδικό σκαπτικό-επιστρωτικό μηχάνημα, το οποίο όμως δυστυχώς δεν μπορεί να βρει. Το μοναδικό εργαλείο που υπήρχε στον Δήμο Παιονίας άνηκε σε Ιδιωτική εταιρία, η οποία όμως μετά το πέρας των εργασιών που είχε στον Νομό το επίστρεψε στην Θεσσαλονίκη, απ΄ όπου και το είχε ενοικιάσει.

Το πρώτο βέβαια βήμα, από την νέα Διοίκηση έγινε, εντάσσοντας το πότισμα του γηπέδου στον κύκλο ποτίσματος του χωριού. Περαιτέρω θετική ενέργεια αποτελεί η μετάβαση του προέδρου Σάββα Μισίρκου, στην Νομαρχία ώστε να κάνει τις πρώτες επαφές εξασφάλισης αυτόματου ποτίσματος.


Ας ελπίσουμε ότι εν τέλει οι κόποι όλως των μελών του Δ.Σ. να στεφθούν με επιτυχία προς όφελος του Μακεδονικού Γρίβας … ώστε η κουρελιασμένη σημαία του Μακεδονικού Γρίβας, να ξαναβρεί κυματισμό στον «Φρέσκο Αέρα» που πνέει πάλι στη Γρίβα.

...επιμέλεια - Φωτό : Χρήστος Αθ. Κόϊος

Δεν υπάρχουν σχόλια: