Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Εγγραφές μελών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γρίβας (Εκλογές 2012) !

 

Την Κυριακή 19 Αυγούστου 2012, όπως γράφει και η ανακοίνωση που τοιχοκολήθηκε στον Πίνακα Ανακοινώσεν της πλατείας μας, έγινε πρόσκληση εγγραφής μελών στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Γρίβας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό...
... λόγω επικείμενων εκλογών νέου Διοκητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου...σύμφωνα με το καταστατικό.


Η προσέλευση ήταν απίστευτη. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από Γριβιώτες, που επιθυμούσαν να γίνουν μέλη του Πολιτιστικού μας Συλλόγου ... ώστε να συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες. Σε μιά κρίσιμη καμπή για τον Σύλλογο, οι 110 ΑΜΕΣΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, δείχνουν ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας, αποτελεί πρωτεραιότητα για τη Γρίβα και το συντριπτικό σύνολο των Γριβιωτών.

Κατόπιν έγινε μία πρώτη συζήτηση, των παρεβρισκόμένων, με τον πρόεδρο του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Τζεβελέκη Δημήτρη, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει ¨τα Μέγιστα¨ ώστε να τηρηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό του Συλλόγου και να γίνουν οι εκλογές στις 23 Σεπτεμβρίου 2012.

Οι εγγραφές μελών, συνεχίζονται και όποιος επιθυμεί μπορεί να απευθύνεται στο προεδρείο του Πολιτιστικού Συλλόγου ενημερώνωντας μας για κατάθεση της επιθυμίας τους για εγγραφή του, ώστε να γίνει έλεγχος αν υπήρξε τελική εγγραφή.

Στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση της εφημερίδας μας (koioschristos@gmail.com) ... μπορείτε να στείλετε ένα απλό Μήνυμα ότι αιτηθήκατε την εγγραφή σας ώς μέλη, ώστε να ελέξουμε την τελική σας εγγραφή, στις λίστες των μελών, για την αποφυγή ... διπλοεγγραφών ... διευκολύνοντας έτσι την όλη διαδικασία ! 

... επιμέλεια :  Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: