Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Α(στυ)νομία Γουμένισσας !


Ανοιχτή επιστολή…
…πρός τον Κο Διευθυντή της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  ΚΙΛΚΙΣ.

Αγαπητέ Κε Διευθυντά.

Μετά τιμής σας εννημερώνω , ότι στην περιοχή Αστυνόμευσης του Τμήματος Γουμένισσας και ειδικότερα στο Δ.Δ της Γρίβας, οι Νόμοι ΔΕΝ εφαρμόζονται.

Σε χορευτική Εκδήλωση,  σε γνωστή ψησταριά της πλατείας της Γρίβας, την το ξημέρωμα Σαββάτου 24-11, παραβιάστηκε το ωράριο Κοινής Ησυχίας. Μετά από παράπονα κατοίκων τις Γρίβας, ένα περιπολικό, του Αστυνομικού τμήματος Γουμένισσας, εστάλει και κατέφθασε περίπου 01:00 (24-11)  για να επιβάλει την Τάξη και να εφαρμόσει τον Νόμο.

Κατά την Επιβολή της ΤΑΞΗΣ, οι Αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από μερίδα θαμώνων, οι οποίοι τους προπηλάκησαν και ωθούσαν  το υπηρεσιακό όχημά τους πρός ανατροπή. Μετά από αυτό το γεγονός, οι Αστυνομικοί, με εκπαίδευση ΛΑΓΟΥ, τράπηκαν σε φυγή, αδιαφορόντας για την ΕΠΙΒΟΛΗ του ΝΟΜΟΥ, επιτρέποντας έτσι την συνέχιση της παράνομης διατάραξης της Κοινής Ησυχίας, μέχρι τις 04:00 της 24-11… και την διασκέδαση της αποτυχίας των Αστυνομικών, με μεγαλύτερη ένταση.

 σ.σ. Σε μιά περιοχή όπου η ένομος τάξη απουσιάζει, σπεύδει βραδέως ή φεύγει τρέχοντας, ο νόμος της Ζούγκλας, κυριαρχεί.

Ώς απίστευτο τρόπο, ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, του χλευασμού και ρεζιλεματός του, ο Διοικητής τμήματος Γουμένισσας, έστησε ΜΠΛΟΚΟ στη Γρίβα το Σάββατο στις 24-11 και την Κυριακή στίς 25-11, των οποίων παρίστατω αυτοπροσώπος, γράφοντας Κλήσεις πανταχόθεν … δείχνοντας το Υπηρεσιακό του Αντριλίκι … εκ των Υστέρων.

Οι Τιμωρηθέντες πολίτες δια της Εκδικητικής ΚΛΗΣΕΩΣ, είναι Β’ κατηγορίας πολίτες ;
Νομίζετε ότι δεν γνωρίζουν πώς να “Διώξουν” τον σκληροτράχηλο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας ;

Γνωρίζουν, απλώς … είναι ηλίθιοι νομοταγείς πολίτες και ακολουθούν τον Νόμο και την Τάξη.
Πιστέψτε με Κε Διευθυντά, ότι του αναφέρθεισαν οι αίτιοι, της βραδυνής ξεφτίλας … και είναι απορίας άξιον γιατί δε βρίσκονταν οι εν λόγω “Κύριοι” στο κρατητήριο έν αναμονή του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ της Δευτέρας 26-11.

Βιώσαμε πλέον ότι η παρούσα Διοίκηση της Αστυνομίας Γουμένισσας είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να επιβάλει τον Νόμο μέ έργο. Προβαίνει δε σε εκδικητικές πράξεις κατά ανθρώπων του μόχθου, αφαιρώντας Διπλώματα και επιβάλλοντας υψηλά πρόστιμα, όταν η ίδια δεν μπορεί να επιβάλει την τάξη ούτε κάν σε 15χρονους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ, που την χλευάζουν επί έτη και ταλαιπωρούν ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Θα με ρωτήσετε τώρα, τί σας τα λέω όλα αυτά,  Κε Διευθυντά ; 

Σας τα λέω, γιατί στιγμιαία αναδύθηκαν 2 απορίες !

Άν έχετε ΔΩΣΕΙ  εσείς την συγκεκριμένη γραμμή στούς Υφιστάμενούς σας,  Κε Διευθυντά, τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα επιβολής των Νόμων και θα πρέπει πλέον να σας ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ στο ΜΕΛΛΟΝ, ως ΜΗ Αρμόδιο, για την επιβολή των Νόμων. Θα δούμε πώς θα το λύσουμε το πρόβλημα !

Άν ΔΕΝ έχετε ΔΩΣΕΙ  εσείς την συγκεκριμένη γραμμή στούς Υφιστάμενούς σας, Κε Διευθυντά, τότε καλό είναι να μην ξανανεβείτε στη Γρίβα, γιατί την επόμενη φορά…θα τις αρπάξετε τις σφαλιάρες σας.

Μήν πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε χορευτική Εκδήλωση, σε γνωστή ψησταριά της πλατείας της Γρίβας, την το ξημέρωμα Σαββάτου 24-11, παραβιάστηκε το ωράριο Κοινής Ησυχίας. Μετά από παράπονα κατοίκων τις Γρίβας, ένα περιπολικό, του Αστυνομικού τμήματος Γουμένισσας, εστάλει και κατέφθασε περίπου 01:00 (24-11) για να επιβάλει την Τάξη και να εφαρμόσει τον Νόμο.


Γιατί κ. Κογιο δεν μας λες τον καημό σου στα ίσια και μας τα γράφεις με Ελληνικούρες που τάχαμ δήθεν θίχτηκες για την «ανομία»;;;;;;
Το ζόρι σου ήταν το Μακεδονικό Γλέντι και η συμμετοχή εκατοντάδων Μακεδόνων της Κρίβας και της περιοχής. Ο καημός σου είναι να βλέπεις να τραγουδάνε και να χορεύουν στη μητρική μας γλώσσα νέοι και νέες των χωριών μας, αυτοί που ξέρουν να τιμούν την παράδοση μας και τα τραγούδια μας. Μια νεολαία που δεν ντρέπεται για την καταγωγή της και όταν τραγουδά και χορεύει προσπερνά παγερά και αδιάφορα τους προσκυνημένους…..
Καληνύχτα.

Χρήστος Αθ. Κόϊος είπε...

-Το Επίθετο μου είναι ΚΟΪΟΣ.Τύπωσέ το καλά, θα σου χρειαστεί στο Μέλλον.

-Καημό δεν έχω κανένα...μάλλον εσύ έχεις Ζόρι...με την Αλήθεια.

-Είναι ευχάριστο που καταλαβαίνεις τις Ελληνικούρες μου, γιατί είσαι ομοίος δειλός, για να μας πείς ΠΟΙΟΣ είσαι ή να εξαφανιστείς, μετακομίζοντας στην SLAVO-VARDRSKA, όπου ανήκεις.

-Τα ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΓΛΕΝΤΙΑ, πράγματι με ενοχλούν αφάνταστα...και θα σταματήσουν, εν τέλει, γιατί προσβάλουν τη Γρίβα και εμάς τους Γνήσιους Έλληνες Γριβιώτες της απόλυτης πλειοψηφίας...(σημείωσε την ημερομηνία που σου το είπα).
Γιά τα άλλα Χωριά, υπάρχει μέριμνα κι εκεί.

-Κρίβα χωριό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, υπάρχει η Γρίβα ... και καλά θα κάνεις να την αποκαλείς με το όνομά της...όταν μιλάς για τη Γρίβα να πλένεις το στόμα σου με σαπούνι.

-Όσον αφορά τους 5-10 Σκοπιανούς ταραξίες, ανθέλληνες, προπαγανδιστές, φερέφωνους που προσπαθούν να παρουσιάσουν την Γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ώς Σλαβικό προτεκτοράτο ... τους γνωρίζουμε και απομονώνονται από την ίδια μας την Κοινωνία.

-Η Μητρική γλώσσα των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, από αρχαιοτάτων Χρόνων. Την εποχή που Σλάβοι σαν κι εσένα δεν υπήρχαν καν ώς ΛΕΞΗ.

-Η μειοψηφία της Νεολαίας της Γρίβας που αναφέρεσαι, πράγματι προσκυνά, για 1/2 ώρα Δωρεάν ΙΝΤΕΡΝΕΤ, και 1 Πορτοκαλάδα.
Χωνεψέ το, η προπαγάνδα και η Ψευτιά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...δια παντώς !

Υ.Γ. ...αν έχεις κι άλλες απορίες, Σλαβο-Ανώνυμε, ευχαρίστως να σου τις λύσω.

Άντε "Γειά χαρά" λοιπόν...με όλη την σημασία της φράσεως.