Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο άρθρο " Σκοπιανοί Πάντού ; " της GOUMENISSA BLOG

Με αφορμή το άρθρο του έν λόγω Ιστοτόπου έχω να παραθέσω τις παρακάτω σκέψεις :

1.) Είναι τιμή και επιτυχία για την Γρίβα, να διοργανώνει ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ Γιορτές ( γιορτές ΠΑΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ παρά τον Ρατσιστικό Αποκλεισμό που έχει δεχτεί Χρόνια τώρα απο το Κέντρο )...ο Δήμος Γουμένισσας δεν στάθηκε ποτέ στο ύψος των περιστάσεων... και η ΣΙΩΠΗ του είναι Συνενοχή...στήν κατάσταση που " ανεπίσημα " τώρα καυτηριάζει.

2) Το άρθρο είναι της Ιστοσελίδας της Γρίβας και πράγματι αναφέρεται οτι θα παίξουν ΣΚΟΠΙΑΝΑ τραγούδια απο ΣΚΟΠΙΑΝΟ συγκρότημα με έδρα της Αμπελιές Γιαννιτσών...γιατί έτσι είχε προγραμματιστεί να γίνει. Όπως έγινε το 2009,2008,2007 κ.ο.κ. με όλους τους τοπικούς Φορείς να σφυρίζουν αδιάφορα...και τώρα να Κόπτονται. Ξέρουμε γιατί ... ΕΚΛΟΓΕΣ έχουμε !

3) Το ΜΛΕΣΝΙΚ είναι ευρέως γνωστό και στη Φλώρινα. Έχει αναφερθεί ακόμα και απο την ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σε ειδική εκπομπή του " Μένουμε ελλάδα ", όταν αυτή επισκέφτηκε την Γρίβα. Το Μλέσνικ έχει ονομασία προέλευσης τη ΓΡΙΒΑ. Η Γρίβα είναι γνωστή και φημισμένη από αυτήν...και θα ήταν ΑΝΟΗΤΟΣ κανείς να πιστέυει οτι κινδυνεύουμε απο μία λέξη. Είναι η περίφημη Γαλατόπιτα...!

Τα χωριά που αποτελούν Προπύργιο της άθλιας ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και παίρνουν το Χρυσό μετάλειο ως...ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ... είναι τα χωριά του Νομού Φλωρίνης και Κοζάνης και το youtube είναι γεμάτο με ΓΛΕΝΤΙΑ και ΧΑΡΕΣ...Η πηγή του προβλήματος είναι γνωστή. Ας αρχίσουμε λοιπόν να καθαρίζουμε τα λίγα σκ@τ@ και θα φτάσουμε σιγά σιγά και στους κόπρους του Αυγέα...

Κάθε βοήθεια βέβαια είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗ !

4) Ευχαριστώ Προσωπικά και τον Αγγελιοφόρο που Διαφήμησε την 13η Γιορτή το 2009 και την Μακεδονία της Κυριακής που θα το πράξει στίς 17-10-2010. Επυτιχίες της Γρίβας, που απλώς μπορούν να αντιγραφούν. Η ΓΡΙΒΑ μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ... ΑΝΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ! Η μοναδική πάστα ανθρώπων ... είναι ο προφανής στόχος και ΟΧΙ το πρόβλημα που καταγράφεται.

5) Η Διαφήμιση της Γιορτής θα Τονώσει την τοπική Οικονομία...που όπως καταλαβαίνω ενοχλεί και πάλι...

6) Το άρθρο έχει πηγή τις Ιστοσελίδες της Γρίβας και ο σκοπός του άρθρου ήταν να αφυπνίσει και να καταδείξει το Αίσχος και την Προπαγάνδα που βρίσκει αφορμή να εκδηλωθεί στά ΓΛΕΝΤΙΑ και τις ΓΙΟΡΤΕΣ..." ΟΧΙ την Γιορτή " που θα φέρει εισόδημα στη Γρίβα και θα μετουσιάσει τον κόπο των Γριβιωτών σε Χρήματα αυτήν την Δύσκολη στιγμή...Γιορτή που πολεμάνε χρόνια τώρα !

7) Οι Ιστοσελίδες της Γρίβα έχουν σκοπό να παρουσίασουν την Γιορτής και ΟΧΙ να την εκπροσωπήσουν.

Παρουσιάζουν λοιπόν όλες τις Πτυχές της Γιορτής για τον Κόσμο να διαλέξει.

Η Επιλογή είναι αυτή που θα κριθεί και η παρουσία ή η απουσία θα φέρει τις συνέπειες των πράξεων της .

Υπάρχουν όμως άνθρωποι που μοχθούν καθημερινά για την ευημερία της Γρίβας. Τις περισσότερες φορές βρήκαν τις πόρτες του " ΔΗΜΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ " κλειστές. Άνθρωποι που πονάνε τον τόπο και κινούνται σε λεπτές ισσοροπίες...οι οποίοι απαιτούν όταν χρησιμοποιείται το όνομα " Γρίβα ", να μήν περιέχει εικασίες, ύβρεις και φτηνή λασπολογία.
8) Πράγματι 10-15 άνθρώποι σφετερίζονται την Μακραίωνη Ιστορία της Γρίβας για προσωπικούς τους λόγους και προσβάλλουν με έμεσο τρόπο ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. Οι λόγοι αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ απο το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΡΙΒΙΩΤΩΝ, οι οποίοι απαιτούν στα άρθρα να υπάρχει Σεβασμός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ τους ταυτότητας και να αναφέρονται με σεβασό στην Προσωπικότητα τους.

9) Αλήθεια ΠΟΥ ΗΤΑΝ το GOUMENISSA BLOG πέρυσι, πρόπερσι και πάντα. ΑΠΩΝ ... εκεί ήταν. Οπότε μήν προσπαθείτε να Κερδίσετε πόντους απο ένα Θέμα που το Αναδικνύουν ΠΑΛΙ οι ΓΡΙΒΙΩΤΕΣ...και το πολεμάνε ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ, μέ όλους τους άλλους ΘΕΑΤΕΣ !

Υ.Γ. Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΕΝ υπάρχουν ΑΛΛΟΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: