Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γρίβας.



Ίσως να μην έχετε την διορατικότητα να δείτε την πανέμορφη πλατεία της Γρίβας, με το πέτρινο πλακόστρωτο, την σκιά των πλατανιών και  τα τραπεζάκια με τα καθίσματα γεμάτα θαμώνες που πίνουν το πρωινό τους καφεδάκι  … αλλά σας δίνω τον λόγο μου ότι πίσω από όλα αυτά τα αυτοκίνητα, που άναρχα είναι παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά … υπάρχει πλατεία.  



Μπορεί λοιπόν κάποιος να προσεγγίσει την «Κρυμμένη πλατεία της Γρίβας» κινούμενος ανάμεσα στα αυτοκίνητα, θαυμάζοντας το μοντέλο, το χρώμα και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Όλοι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων βέβαια ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, καθ΄ ότι  πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης δεν υπάρχει και η κατασκευή της πλατείας έχει τέτοια πρόβλεψη ώστε και να μπορείς να εισέρχεσαι σ΄ αυτήν με το Αυτοκίνητο σου ή να το βάζεις στο πεζοδρόμιο … που περιέργως έχει ίδιο πλάτος με το αυτοκίνητο.

Έτσι ο πρωινός καφές ή η βραδινή μπυρίτσα, με μυρωδιά καταλύτη … στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γρίβας, έχει ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ και η έκθεση  λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.   Αποτελεί δε δείγμα υψηλής αισθητικής και πολιτισμού.

... επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόϊος

Δεν υπάρχουν σχόλια: