Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

1ο Πρωτάθλημα Τάβλι … στη Γρίβα !


Στην πλατεία της Γρίβα, κάτω από την σκιά των αιωνόβιων πλατάνων της, έγινε το Πρώτο Πρωτάθλημα Ταβλιού...2010 !
Οι συμμετέχοντες, γνώστες και πολύπειροι, του πιο αγαπημένου αθλήματος της Ελλάδας. Το Ταβλί !
Οι συμμετοχές εγκρίθηκαν.Τα πούλια καταμετρήθηκαν και απλώθηκαν. Έγιναν οι επιλογές των χρωμάτων. Τα ζάρια ζυγίστηκαν και ελέγχθηκαν οι γωνίες τους. Έγινε η καθιερωμένη κλήρωση των ζευγαριών… και άρχισαν τα PLAY-OFF. Τα γούρια, οι δεισιδαιμονίες και οι προκαταλήψεις, είχαν κι αυτές την τιμητική τους.
Το πολυπόθητο τρόπαιο, τοποθετήθηκε ” Μακριά ” από τους αγωνιζόμενους, ώστε να μπορέσουν να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα τους. Όλοι οι αποκλεισμένοι, βέβαια, παρέμειναν και ενώθηκαν μαζί με τους θεατές…περιμένοντας να δούνε τον τελικό νικητή. Συμβουλές, υποδείξεις και παρατηρήσεις … απαγορεύονται δια ροπάλου. Αποτελούν δε κίνδυνο παρεξήγησης , σε τόσο ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ αγώνων !
Στον Μεγάλο τελικό, όπως όλα τα παιχνίδια, η Μάχη ήταν σκληρή. Μόνο τότε εμφανίστηκε το Κύπελλο και τα 3 μετάλλια σε κοινή θέα, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το κίνητρο των Φινελίστ.
Ο Νικητής, περιχαρής, δείχνει σε όλους ότι αποτελεί τον κυρίαρχο του επιτραπέζιο αθλήματος. Ευχόμαστε στον Κο Τραϊανό Γιαννάκη να σηκώσει και το Ευρωπαϊκό !
Φωτό : Βασιληάς Βαγγέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: