Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ποντοηράκλειας - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Γρίβας 0-3 ( άνευ αγώνα )

Η 13η Αγωνιστική, για τον Μακεδονικό Γρίβας, αναδείχτηκει η " Δυσκολότερη " αγωνιστική. Η Διοίκηση ενημμέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα οτι ... δεν θα μετακινηθούνε στην Ποντοηράκλεια και δέν θα συμμετέχουν στο Προγραμματισμένο Ποδοσφαιρικό παιχνίδι τις 13η Αγωνιστικής, χθές 12-12-2010 .  Οι 8 Παίχτες που θα έδιναν το παρόν στο Κυριακάτικο παιχνίδι, γύρισαν με το κεφάλι σκυμμένο στην ζεστασιά του Σπιτιού τους. Λυπημένοι για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο αγαπημένος τους Μακεδονικός .









σ.σ. Συντάκτη : Ισως η κούραση να έχει καταβάλει την σημερινή Διοίκηση.  Ίσως η ατυχία να χτύπησε πιο δυνατά απο τις αντοχές τους. Ίσως οι προκλήσεις των καιρών να είναι μεγαλύτερες των ικανοτήτων τους.  Ίσως να εκπληρώθηκαν οι αρχικοί τους στόχοι, Ίσως....
-
Όποια και άν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα ήδη διαφαίνεται . Νομίζω οτι είναι υποχρέωση όλων αυτών που αγαπάνε την ομάδα ... να προστρέξουν  σε βοήθεια. Απαιτείται  ανασύνταξη. Άμεση διάσωση της ομάδας και παραμονή της στην Β' κατηγορία ( μιάς και χάθηκε η ευκαιρία ανόδου στην Α΄πέρυσι) .  Όρθωση ενός αναστήματος στο ύψος της ιστορίας της ομάδας και ΟΧΙ των ανθρώπων που την διοικούν ή θα την διοικήσουν . . .

Παρακαλώ όλες οι απόψεις σας ( Σχόλια - Προτάσεις - Παρατηρήσεις - Επικρίσεις ) ... να αποστέλλονται στην επίσημη Διεύθυνση  Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου μας...ώστε με την δημοσιοποίηση τους να γίνει η διβούλευση στο μελλοντικό πλάνο του Μακεδονικού !

Δεν υπάρχουν σχόλια: