Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μακεδονικός Γρίβας – Εθνικός Γοργόπης 1-4 ( 11η Αγων. )

– Η ήττα με 1-4 ήταν ο μικρότερος πονοκέφαλος που αντιμετώπισε ο Μακεδονικός Γρίβας στο Κυρικάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Γοργόπης !
– Η τελευταία θέση στον Βαθμολογικό πίνακα, με 2 βαθμούς, δεν ανησυχεί πλέον κανέναν !
– Οι ΜΗΔΕΝ (0) Νίκες, οι ΔΥΟ 2  ισσοπαλίες και οι ΕΝΝΕΑ 9 ήττες στο σύνολο στα μέχρι τώρα παιχνίδια του, περνάνε κι αυτά απαρατήρρητα !
-Η Αναμενόμενη ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ, ούτε που προβληματίζει !



… όμως η παρουσία 6 μόνο παιχτών του Μακεδονικού Γρίβας σε επίσημο παιχνίδι, εντός έδρας και η ” απουσία της Διοίκησης της ομάδος ” απο το Γήπεδο, ήταν ΠΡΟΤΩΦΑΝΗΣ !

Δε θυμάμαι άλλη φορά, Ποδοσφαιρική ομάδα να μήν μπορεί να κάνει ” Αλλαγές ” στούς ποδοσφαιριστές της γιατί ΔΑΝΕΙΣΕ τους αναπληρωματικούς της παίχτες στον αντίπαλο ώστε να συμπληρώσει κι εκείνος  11άδα και να διεξαχθεί η Ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Ο Εθνικός Γοργόπης, τό ‘κανε !    Ο Μακεδονικός Γρίβας το δέχτηκε !

Η μεγαλοψυχία όμως του Εθνικού Γοργόπης, να παρέχει τους Ποδοσφαιριστές της στον Μακεδονικό Γρίβας, αφήσε εμβρόντητους  τους πάντες στο Γήπεδο … και αποχαυνομένους όλους εμάς .                     Τελικά  ” Οσο ζείς μαθαίνεις ! “.

Θα ήταν ΑΓΕΝΕΙΑ βέβαια απο τον Μακεδονικό Γρίβας να κερδίσει το Οικογενειακό Διπλό των 20λεπτων Ημιχρόνων. Πράγμα που λόγω καλής Φιλοξενίας βέβαια, ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ.

Το γκόλ του ΣΙΩΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, μαζί με την συμμετοχή των υπολοίπων 5 Γριβιωτών παιχτών, ΠΟΥΛΚΑ ΘΕΟΔΩΡΟ,  ΓΩΓΟ ΧΡΗΣΤΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΖΙΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΠΟΥΛΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, και ΒΙΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ” ΓΚΟΛ της Τιμής “.

σ.σ. Συντάκτη : Πως θα ήταν άραγε τα συναισθήματά μας, αν παίχτης της Γοργόπης αποκαταστούσε την ” ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΓΡΙΒΑΣ ” στο γηπεδό της, σκοράροντας ;

¨Πήγαιναν¨ οι φανέλες του Μακεδονικού Γρίβας, στούς παίχτες του Εθνικού Γοργόπης ;

Η ” ΤΙΜΗ ΜΑΣ ” έχει παραχωρηθεί στη διακριτική ευχέρια των άλλων ομάδων ;

Το μόνο που περιμένουμε να συμβεί πλέον, πρίν την ολοκληρωτική γελειοποίηση, είναι το αναπόφευκτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: