Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Το Μυστικό υπερόπλο των Σκοπίων !

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν, ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ!

Κάποτε, στο περυσινό παρελθόν, αποτελούσαν την προσμονή μικρών και μεγάλων. Φέτος, δείχνει να έχουν μετατραπεί σε ένα ύπολυλο και βδεληρό εχθρό. Έχουν γίνει ... Φόβος . Ο Φόβος  των " Βραδυνών Ειδήσεων ". Φοβίες ...  που σπέρνουν καθημερινά στις  καρδιές μας.  Όλη η Ελλάδα το μόνο που σκέφτεται πλέον όταν ξυπνάει το πρωΐ, είναι πότε θα βραδυάσει να πάει για ύπνο. Προσδοκόντας η άδεια μέρα να μήν επιφέρει το...χείριστον. Και μέσα σε όλη αυτή την ΦΤΩΧΕΙΑ, αναζητούν απεγνωσμένα διέξοδο. Η διέξοδος βέβαια δεν έχει καμμία σχέση με την  " ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟ " που θα ξαναγίνει τίς μέρες των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και ίσως κερδίσει τον τίτλο της  " ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ". Η έξοδος έχει σχέση με την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ και κατόπιν με την ΕΠΙΛΥΣΗ του. Αλλά όπως σε όλα, έτσι και σε αυτά, ο ΕΛΛΗΝΑΣ θέλει να ΦΟΒΑΤΑΙ.

Οι γείτονες όμως μελέτησαν όλες αυτές τις πτυχές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ. Δούλεψαν μεθοδικά, με την συνδρομή των μεγάλων δυνάμεων. Ανέλυσαν όλες τις πτυχές του Ελληνα και της Ελληνίδας. Γράψανε - Σβήσανε - Ξαναγράψανε. Φήμες λένε οτι συμμετείχε ακόμα και ο ... DARTH VADER ! Στο τέλος, βρήκαν τη λύση και κατασκεύασαν ενα ύπουλο ΥΠΕΡΟΠΛΟ ... για την τελική μας Αυτοκαταστροφή... ώστε να μήν επωμιστούν την υπαιτιότητα του εγκλήματος !

Σε "πράσινο" οικολογικό χρώμα , οι γνωστές ύπουλες " Φιγούρες " , ποτισμένες με οινόπνευμα για μειωμένες αισθήσεις και αποφάσεις, να "περιστρέφουν" τα όνειρα στην δίνη των αριθμών, βάζοντας κάθε φορά στο " Παρα τρίχα " την προσδοκόμενη χαρά ... στήθηκε ένα οικοδόμημα ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στο ΜΕΛΛΟΝ μας .

Σχόλια του Τύπου για το υπερόπλο !
“Φανταστικό! Τώρα ας φέρουμε τους Βούλγαρους, Σέρβους και Έλληνες για να τους καταστρέψουμε.”
“Είναι υπέροχο να βλέπεις όλους τους Έλληνες να έρχονται με τα λεωφορειάκια για να ξοδέψουν τα λεφτά της ΕΕ.”
“Μοιάζει σαν κάτι που θα έκτιζε ο Σόρος με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Εύκολη επένδυση και σίγουρα κέρδη.”
“Από πού έρχονται τα λεφτά του τζόγου; Από Βούλγαρους και Έλληνες τουρίστες.”

... Θύματα της Βόμβας ... η Οικονομία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας ... !
... αλλά μήν το πείτε κανενός !

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος !

Δεν υπάρχουν σχόλια: