Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Παραιτήθηκε η Προέδρος του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας...λόγω ευθυξίας !

Μέρος πρώτο :
Η ανακοίνωση παραίτησης της προέδρου  στίς 5 Ιουλίου 2011:

"Ευχαριστώ θερμά το "Blog" και τη "Διαχειριστριά του" γιά την συνεχή συμπαράσταση και κάλυψη των εκδηλώσεων του συλλόγου μας από την ίδρυσή του, έως και την παραπάνω εκδήλωση* που ήταν και η τελευταία που είχα την τιμή να τη συνοδεύσω σαν Πρόεδρος, καθώς και λόγοι προσωπικής ευθιξίας με ανάγκασαν να παραιτηθώ από την θέση αυτή.

Επίσης ευχαριστώ όλα τα μέλη του συλλόγου για την συνεργασία που είχαμε στα δυόμιση αυτά χρόνια αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού για την συμπαράστασή τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαέστρο της χορωδίας μας, τον ευγενέστατο κ. Αντώνη Παπαδόπουλο.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο σύλλογο."

*15 Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου, με την συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας του Δήμου Παιονίας.

σ.σ.Συντάκτη : Για λόγους "ευθυξίας", στην χρόνια στήριξη και προβολή του προσώπου της στον Σύλλογου Γυναικών Γρίβας, που προήδρευε, από τα Ιστολόγια της Γρίβας, δεν θα αναφέρω ούτε το "Blog"  ούτε και την "Διαχειριστριά του" . . .  πού τόσο ¨ΜΟΝΑΔΙΚΑ¨ την στήριξαν.


Μέρος Δεύτερο :

Μήνυμα 25 Ιουλίου 2011, Παραίτησης προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας.

Ευχαριστώ την Ηλεκτρονική εφημερίδα της Γρίβας και ιδιαίτερα τον κ. Χρήστο Κόϊο για τη συνεχή
συμπαράσταση και κάλυψη των εκδηλώσεων του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας.

Λόγοι προσωπικής ευθιξίας με ανάγκασαν να υποβάλλω την παραίτηση μου απο Πρόεδρος του Συλλόγου.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του συλλόγου για τη συνεργασία που είχαμε στα δυόμιση αυτά χρόνια απο την ίδρυση του συλλόγου καθώς και όλους τους κατοίκους του χωριού για τη συμμετοχή και συμπαράσταση στις εκδηλώσεις του Συλλόγουυ.

Επίσης ευχαριστώ θερμά το μαέστρο της χορωδίας του Συλλόγου τον ευγενέστατο κ. Αντώνη Παπαδόπουλο.

σ.σ.Συντάκτη : Η υπέρλαμπρη αυτή παρουσία, της χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας, έπρεπε να αποτελέσει εφαλτήριο προβολής της χορωδίας και όχι αφορμή αντιπαραθέσεων και εξωτερίκευσης οποιασδήποτε πικρίας από μέρους της προέδρου Κας Δήμητρας Κικίρη. Η οποία παραιτήθηκε εν αιθρία … με «ΣΧΟΛΙΟ», κατατάσσοντας εαυτόν στα Υπομνήματα του Συλλόγου.


Η εφαρμογή των λανθασμένων παροτρύνσεων που δέχτηκε, από γνωστά άτομα με σκιώδη πρακτικές και συμφέροντα, όταν τα φώτα της επιτυχίας φώτιζαν την ίδια τη Γρίβα, είχαν στόχο να βλάψουν τελικά τον Σύλλογο και έκαναν την εξαιρετική της δουλειά ως πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας να αμφισβητείται, αφήνοντας στον καθένα μας πολλά ερωτηματικά … και όλα αυτά για 30 «Αργύριες» Φωτογραφίες … εφήμερης συλλογής άυλων «LIKEs».



...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: