Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Συνέντευξη Γιώργου Μήτκου !

Το αφιέρωμα στα αστέρια που φόρεσαν τα ερυθρόλευκα χρώματα του Πανηλειακού στις μεγάλες δόξες της ομάδας συνεχίζεται, με μια νέα συνέντευξη απ’τον Γιώργο Μήτκο!


Ένα απ’τα παλιά αστέρια του Πανηλειακού, ανοίγει την καρδιά του και μιλά στους Φώτη Φωτόπουλο και Κωνσταντίνο Διονυσόπουλο, για τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τα ερυθρόλευκα χρώματα του Πανηλειακού!

Ερ. Γιώργο με τι ασχολείσαι επαγγελματικά αυτήν την περίοδο; Παίζεις ακόμα μπάλα;
Απ. Με το ποδόσφαιρο ασχολούμαι, αλλα σε τοπικό επίπεδο στο νομό Κιλκίς από όπου κατάγομαι….έχουμε μια οικογενειακή επιχειρήση και αποφάσισα η ασχοληθώ με αυτή και να κοιτάξω το μέλλον μου…

Ερ. Πως είδες την φετινή παρουσία του Πανηλειακού, στο πρωτάθλημα;
Απ. Ο Πανηλειακός μετά τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγοριες χρειάστηκε κάποιο χρόνο προσαρμογής σ’αυτή την δύσκολη κατηγορία και λέω δύσκολη γιατί αν κοιτάξετε και τους άλλους ομίλους τις Δ’ Εθνικής ομάδες με μεγάλα μπάτζετ για την κατηγορία δεν εκπλήρωσαν τον στόχο τους και μόνο από τα αποτελέσματα, έδειξε ότι έγινε φέτος φανταστική δουλειά και η ομάδα πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος είχε ανεβεί στη Γ’ Εθνική!

Ερ. Πως βλέπεις την πορεία της ομάδας τώρα στην Γ’ και τι αλλαγές πιστεύεις πως πρέπει να γίνουν;
Απ. Η ομάδα τερμάτισε πρώτη με σχετική ευκολία, γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζονται και πολλές αλλαγές γιατί οι καλές ομάδες της Δ’ Εθνικής δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ’ αυτές της Γ’ και πιστεύω ότι θα παραμείνει άνετα στη κατηγορία, βέβαια χρειάζονται κάποιες προσθήκες σε τυχόν αδυναμίες, τώρα για πρωταθλητισμό, εκεί χρειάζεται ένας μεγαλομέτοχος όπως ο κύριος σταυρόπουλος να χώνει βαθιά το χέρι στη τσέπη και συνεργάτες να θέλουν το καλό της ομάδας και όχι το συμφέρον τους.

Ερ. Οι φίλαθλοι της ομάδας όμως είναι απογοητευμένοι με την παρουσία του Πανηλειακού στις μικρότερες κατηγορίες τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να απέχουν απ’ το γήπεδο, έχει λείψει σε όλους ο παλιός, καλός Πανηλειακός των μεγάλων σαλονιών…
Απ. Και οι φίλαθλοι τις ομάδας χρειάζονται προσαρμογή, δεν είναι εύκολο για έναν νομό και μια πόλη, η ομάδα μέχρι πριν από πέντε χρονια να είναι Α’ Εθνική και να πέφτει κάθε χρόνο και μια κατηγορία….χρειάζεται μια αποδεκτή διοίκηση απ όλους και να κάνει πάντα πρωταθλητισμό στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ερ. Γιώργο, ποια ήταν η καλύτερή σου στιγμή με τα χρώματα του Πανηλειακού;
Απ. Ο Πανηλειακός είναι η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα, μεγάλη στιγμή για μένα και οι νίκες με τις μεγάλες ομάδες.

Ερ. Κι η χειρότερη στιγμή;
Απ. Η χειρότερη στιγμή είναι στη δεύτερή μου χρονιά στην ομάδα, όπου μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και όλα έδειχναν ότι θα έπαιζα, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς και έμεινα πάρα πολύ καιρό εκτός ομάδας.

Ερ. Τι έχεις να πεις για τον κόσμο του Πανηλειακού, είχες καλές σχέσεις με τους φιλάθλους, έχεις κρατήσει με κάποιους παρτίδες;
Απ. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τον κόσμο, γιατί όσοι ήμασταν μέλη αυτής της ομάδας, μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και δεν αισθανθήκαμε ποτε μακριά από τις οικογένειές μας… Έχουν περάσει τα χρόνια από τότε που έφυγα και έχω φίλους που τα λέμε αρκετά συχνά και όποτε μπορώ τους επισκέπτομαι.

Ερ. Ποια είναι η ευχή σου για το μέλλον του Πανηλειακού;
Απ. Η ευχή μου για τον Πανηλειακό δεν είναι άλλη από το να παίζει εκεί που του αρμόζει, στην Α’ Εθνική και να αποκτήσει την αίγλη που είχε ως ομάδα.

πηγή : http://www.paniliakosfc.com/2010/06/blog-post_9652.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: