Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Γρίβας !

Ημερομηνία : 10 Ιουλίου 2010

Χθές ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου της Γρίβας. Ο πρόεδρος του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, Βίτσης Δημήτριος,  προκήρυξε 2 φορές εκλογές καλώντας τα μέλη σε ψηφοφορία.

Και τις 2 φορές δεν υπήρχε απαρτία ώστε να γίνουν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Πληροφορούμαστε ότι επέδειξε ενδιαφέρον για την Προεδρία ο σημερινός πρόεδρος, Τζεβελέκης Δημήτριος, ο οποίος έχει μακρά θητεία ως ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου και υπήρξε χορευτής του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου. Γνώστης των θεμάτων και λειτουργιών του συλλόγου έχει ως παρακαταθήκη την εμεπιρία του και την ορεξή του να προσφέρει.


Εικ. Περιφορά Ιερής εικόνας Αγίου Αθανασίου Γρίβας στην Εορτή του Ιερού Ναού στις 2 Μαΐου έκαστου έτους ( Μίσκος Δημήτρης – Τζεβελέκης Δημήτρης ).

Το αποτέλεσμα των εκλογών ανέδειξε το νέο "Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Γρίβας" το οποίο απαρτίζεται απο τους :
Τζεβελέκης Δημήτριος ως Πρόεδρος
Μισίρκος Πέτρος ως Αντιπρόεδρος
Θεοδώρου Ντοραλίνα ως Γραμματέας
Ίτσκου Μάτα ως Ταμίας
Και τα μέλη :
Θεοδώρου Γεώργιος, Ζέγλης Γεώργιος και Μίσκου-Κόιου Αντωνία.

…ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και την προηγούμενη Διοίκηση για την προσφορά τους στα Πολιτιστικά Δρώμενα της Γρίβας και ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο και το Διοικητικό του Συμβούλιο … καλή Δύναμη στην προβολή της Γρίβας και του πολιτισμού της μέσα από τα ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις της.

Αναμένουμε και το καταστατικό διεξαγωγής και επικύρωσης των εκλογών.

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: