Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Χθες έλαβε τέλος η Αγωνία των Μαθητών της τρίτης ( 3ης ) Λυκείου, με την Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων. Τα φετινά αποτελέσματα ήρθαν με καθυστέρηση όμως. Στα μισά της διόρθωσης των γραπτών είδαν ξαφνικά τους εξεταστές να σταματούν. Κρίση στο κράτος, σκληρές αποφάσεις, δυναμικές αντιδράσεις. Ένα τοπίο εντάσεων και διαφωνιών με γνώμονα την επιβίωση, συμπληρώνοντας έτσι το επιμορφωτικό σκηνικό που καταδεικνύει το μέλλον που τελικά θα «Σπουδάσουν» καλύτερα τα παιδιά μας. Ένα μέλλον που ΑΠΑΙΤΕΙ πλέον … μια Μπουνιά !


Τα παιδιά μας, όμως, έχουν ΘΑΡΡΟΣ, ΓΝΩΜΗ, ΑΝΤΙΛΗΨΗ και θα αντιδράσουν θετικά. Εμείς τα θωρακίσαμε έτσι. Δεν ανησυχώ λοιπόν καθόλου. Όταν το περιβάλλον που κατακρίνεις παράγει Φάρους μόρφωσης τεράστιας εμβέλειας, τότε οι Αριθμοί σε σιωπούν και σε προσγειώνουν. Ο Γιάννης ο Τσιάρας, που είναι το ΑΡΙΣΤΑ, σε κάνει να θέλεις να βγεις και να Φωνάξεις από χαρά.

Ούτως ή άλλως, οι νέοι δεν φοβούνται τίποτα, γιατί απλώς … ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ !

Τα παιδιά της Γρίβας που συμμετείχαν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις …

Τσιάρας Ιωάννης του Γεωργίου και της Ελένης 19628, Πούλκας Ελευθέριος του Ιωάννη και της Αικατερίνης 13159, Γιάντση Μαρία του Γεωργίου και της Ευφροσύνης 5789, Τσιάρα Ουρανία του Ιωάννη και της Νίκης 12455, Θεοδώρου Αθηνά του Δημητρίου και της Ελένης 12970, Ζέγλης Δημήτρης (ΕΠΑΛ) 12500 του Ευάγγελος και της Αναστασίας.

...συγχαρητήρια λοιπόν που μεταξύ άλλων μας θυμίσατε ότι ο τόπος τούτος είναι βλογημένος. Με ανθρώπους που ξέρουν να χαίρονται και να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ … και με την επιτυχία των… ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: