Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας στην 6η Χορωδιακή Συννάντηση στο Πολύπετρο !

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπέτρου έκανε την 6η του Χορωδιακή Συννάντηση προσκαλώντας την 21μελή Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας.
Σε ένα πανέμορφο τοπίο του Πολυπέτρου, η Καλοκαιρινό βραδιά της 13ης ιουνίου 2010 γέμισε με χορωδιακούς ήχους απο την νεοσύστατη Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας.

Χωρίς άγχος και τράκ , καθ΄οτι η παρθενική παρουσία της Χορωδίας στη Γρίβα στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και εμπότισε με αυτοπεποίθηση τα μέλη της. Η παρουσία της Χορωδίας ήταν μαγευτική και επέτρεψε στούς παρεβρισκομένους να απολαύσουν μια εκπληκτική παράσταση, αντάξια των υψηλών Δυνατοτήτων που έχει η Χορωδία αυτή. Η Ικανοποίηση των μελών της Χορωδίας της Γρίβας έγινε μαγαλύτερη όταν οι παρευρισκόμενοι άμοιβαν, την μόλις 2η Παρουσία τους, με το ειλικρινές και ζεστό τους χειροκρότημα … εξαργυρώνοντας έτσι τους κόπους τους .

Η 21μελή Χορωδία αποτελούταν απο τις :…

Μαίρη Κόιου, Ζωή Κιόση, Αθηνά Μπόικου, Μαρία Δίτζη, Βάσω Κιόση, Φιλίτσα Μήτκου, Ελένη Κιόση, Ελένη Ζέγλη, Παναγιώτα Μήτκου, Δήμητρα Σιώμου, Κατερίνα Βίτση, Δήμητρα Κικίρη, Ελένη Τάνη,Κατερίνα Ζέγλη, Αννέτα Τσιάρα, Ελένη Τσαπάρα,Ελένη Βίτση, Ανθούλα Γώγου, Ιφιγένεια Μίσκου, Ελένη Καραμούτη και Ιωάννα Ίμπου.

…φωτό….Κιόση Λίνα
…επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: