Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

1η Χορωδιακή Συνάντηση της Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας

Ο Σύλλογος Γυναικών Γρίβας διοργάνωσε την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 και ώρα 7:00μ.μ. στο Χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Γρίβας την 1η Χορωδιακή του Συνάντηση.



Η 21μελή Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας αποτελούμενη απο τις :…

Μαίρη Κόιου, Ζωή Κιόση, Αθηνά Μπόικου, Μαρία Δίτζη, Βάσω Κιόση, Φιλίτσα Μήτκου, Ελένη Κιόση, Ελένη Ζέγλη, Παναγιώτα Μήτκου, Δήμητρα Σιώμου, Κατερίνα Βίτση, Δήμητρα Κικίρη, Ελένη Τάνη,Κατερίνα Ζέγλη, Αννέτα Τσιάρα, Ελένη Τσαπάρα,Ελένη Βίτση, Ανθούλα Γώγου, Ιφιγένεια Μίσκου, Ελένη Καραμούτη και Ιωάννα Ίμπου..

…τραγούδησαν τα τραγούδια : ” Θαλασσάκι”,”Τώρα που πάει στη Ξενιτιά”,”Τα Σμυρνέικα τραγούδια”,” Κερκυραϊκός” και ψάλλωντας το Τροπάριο της Παναγίας “Αγνή Περθένος Δέσποινα”…κατενθουσίασαν τους Παρευρισκομένους δίνοντας με τις μελωδικές τους φωνές, εκτός απο μία Καταπληκτική παράσταση, μία υπόσχεση ότι το πρωτόγνωρο αυτό εγχείρημα έχει λαμπρό Μέλλον.

Στήν εκδήλωση Συμμετείχαν πολύπειρα χωροδιακά σχήματα όπως :

Η Μικτής Χορωδίας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μυλοτόπου «Οι Καππαδόκες», η Χορωδία του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού και η Χορωδία Δημοτικού Ωδείου του Πολυκάστρου οι οποίες τίμησαν με την εμπειρία τους την εκδήλωση και τιμήθηκαν με το ειλικρινή χειροκρότημα των παρευρισκομένων δείχνοντας και τον Στόχο που πρέπει “Η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας” να φτάσει.

Ευχόμαστε…πάντα επιτυχίες !

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: