Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τα Δελφινάκια του Πάικου ... !

Για 2η Χρονιά ο Δήμος Παιονίας, μέσω της Κοινωφελής Επιχείρησης του, διοργανώνει κύκλο μαθημάτων κολύμβησης για παιδιά. Από 18 Ιουλίου έως και τις 14 Αυγούστου (2ος Κύκλος), στις πισίνες του Ευρωπού γίνονται μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, με οικονομική συμμετοχή των γωνιών και 30 Ευρώ ανά παιδί.

Η Γρίβα συμμετέχει στο πρόγραμμα με 28 παιδιά.

Καθημερινά λεωφορείο του δήμου ξεκινά από τη Γρίβα, μεταφέροντας στον υγρό στίβο, τους πιθανούς μελλοντικούς Ολυμπιονίκες, οι οποίο όμως συμμετέχουν μόνο και μόνο για να διδαχτούν κολύμπι και να διασκεδάσουν παίζοντας με το νερό … παρά τις κρυφές προσδοκίες των γωνιών τους.

Τέσσερις (4) συνοδοί γονείς, σε καθημερινή βάση, αναμένουν  την άφιξη στον προκαθορισμένο χώρο αναχώρησης των παιδιών, καταγράφουν τις παρουσίες, μεριμνούν για τη ασφάλεια των παιδιών, την οργάνωση της μεταφοράς από και προς την πισίνα και ξεκουράζονται μόνο όταν οι εκπαιδευτικοί αναλάβουν, για 1 εκπαιδευτική ώρα,  τα 3 γκρουπ των Μικρών, Μεσαίων και Μεγάλων … «Δελφινιών του Πάικου»

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό και συνάμα επιβεβλημένο, κυρίως στον Νομό Κιλκίς που είναι ένας Νομός της Μακεδονίας πού δεν βρέχετε από θάλασσα.

Έχει δε μεγάλη προσθετική αξία, γιατί τα κατατάσσει ισόνομα απέναντι σε όλα τα παιδιά, στην Ελλάδα των θαλασσών.

 Τα Δελφινάκια του Πάικου
 Κεντρική Πισίνα Ευρωπού
 Πισίνα 1μ για τα "Ζουζούνια"
 Προθέρμανση
 Εκμάθηση επίπλευσης Παιδικού Τμήματος
 Κολύμβηση τμήματος Αρχαρίων
Κολύμβηση τμήματος Αρχαρίων
  Κολύμβηση τμήματος προχωρημένων

... επιμέλεια - Φωτό Χρήστος Αθ. Κόϊος

Δεν υπάρχουν σχόλια: