Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ποδοσφαιρικός Αγώνας … Παντρεμένοι – Ανύπαντροι ( 2 - 10 ) !


Ημερομηνία :  23 Απριλίου 2011 ... Μεγάλο Σάββατο

Από τις 23 Ιανουαρίου 2011, μετά την οδυνηρή ήττα 0-4 με τον ΠΑΙΩΝ Τούμπας και την εγκατάλειψη της προσπάθειας για διάσωση της ομάδας και παραμονή της στην Β' ΕΠΣ Κιλκίς, έχει να παιχτεί ποδοσφαιρικό παιχνίδι, στο Γήπεδό μας.

Την Μεγάλη Παρασκευή, όμως στίς 17:45, το Γήπεδο της Γρίβας άρχισε σιγά σιγά να γεμίζει πάλι με κόσμο. Μετά από πολύ καιρό οι Γριβιώτες θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν ξανά ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Η δίψα τους να διασκεδάσουν τούς ώθησε να εμψυχώσουν 2 γενεές ποδοσφαιριστών, που έχουν ιδρώσει τα τελευταία 30 Χρόνια φορώντας την φανέλα του Μακεδονικού Γρίβας, στο γήπεδο αυτό.

Η συνθέσεις των ομάδων :

Από την μία μεριά ... Οι Παντρεμένοι. Με περισσότερα κιλά, λιγότερα μαλλιά όχι τόσο γρήγοροι αλλά πολύ πιό έμπειροι.


Από την άλλη μεριά ... Οι Ανύπαντροι. Πιό κεφάτοι ( λόγω ηλικίας ), υπερκινητικοί και πολυλογάδες.


Στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε το παιχνίδι, το οποίο γρήγορα εξελίχτηκε σε εφιάλτη για τους Παντρεμένους. Το μυαλό ήθελε αλλά το σώμα τους δεν ανταποκρινόταν ή ανταποκρινόταν με σχετική καθυστέρηση. Τόσο μεγάλη που έδινε προβάδισμα στους Ανύπαντρους πολλά μέτρα στο γήπεδο. Τα τρεξίματα τους ήταν διαρκεί και καταρράκωσαν και απογοήτευσαν τους Παντρεμένους.
  
Στήν αρχή τα μαρκαρίσματα ήταν μέσα στα αγωνιστικά πλαίσια. Δυνατά αλλά καθαρά. Όλη η εμπειρία και η τέχνη του ποδοσφαίρου ξεδηπλώθηκε μπροστά στους θεατές, χαρίζοντας πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες.

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο όμως οι Ανύπαντροι άρχισαν σιγά και σταθερά να σκοράρουν και να ανεβάζουν το Σκόρ σε ύψη που δεν θα μπορούσαν να πλησιάσουν οι Παντρεμένοι.  Οι συζυγικές υποχρεώσεις, πολλά χρόνια τώρα τούς είχαν αποδυναμώσει. Χωρίς λίγη γυναικεία Γκρίνια, πώς να αποδώσουν άραγε ;

Έτσι άλλαξε και ο τρόπος μαρκαρίσματος των παντρεμένων. Μιας και το αρχικό πλάνο μπερδεύτηκε, μέχρι που κι αυτό έγινε δυσνόητο.

 Όλοι, όμως, αγαπημένοι στο τέλος του 70λεπτου ( τόσο άντεξαν τελικά οι Παντρεμένοι ) βγήκαν και την αναμνηστική Φωτογραφία,αγκαλιά.

Υποσχόμενοι οτι : ... η Μάχη θα ξαναδωθεί σύντομα !

Φωτό : Γιώργος Καρατζίας 

πηγή : Δόιος Γεώργιος
... επιμέλεια  Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: