Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μακεδονικός Γρίβας …τον ξεδηλώσανε και δεν τον σώσανε !


…η τελευταία πράξη , στην Κωμωδία που παιζόταν στη Γρίβα με τον Μακεδονικό Γρίβας, παίχτηκε. Το ” ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ ” … ατάλαντων ανθρώπων, που από ιδία εμπειρία στον αγώνα με τον Κεραυνό Χωρυγίου στίς 31-10-2010 (3-3), φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν είχαν Ικανότητα και Διαύγεια για ένα τέτοιο πόστο … τελείωσε. Η κερκίδα των 5 ανθρώπων αναπτέρωσε μιά ομάδα βουλιαγμένη στην εσωστρέφεια και γύρισε το 0-3 με φοβερή μπάλα. Μία παθιασμένη ομάδα που έπαιξε μαγευτικό ” Τεχνικό Οφσάιντ “… βρίσκεται τώρα με σκυμμένο κεφάλι. Ένας πάγκος που ήθελε ΗΣΥΧΙΑ για να συντονίσει τον ποδοσφαιρικά κενό του εγκέφαλο. Δυστυχώς δεν μαθαίνεις ποδόσφαιρο από το NovaSports ή το Pro Evolution Soccer 3 . . . όσα χρήματα κι άν βάλεις.
Μιά ομάδα εγκαταλελειμμένη. Μια ομάδα χωρίς κίνητρο. Μια ομάδα ικανότατη αλλά ευνουχισμένη. Μιά ομάδα με λάθος παραδείγματα. Παίχτες που ουσιαστικά εκδιώχτηκαν το καλοκαίρι. Εναπομείναντες παίχτες που γίνανε αδιάφοροι. Οργάνωση που ωθήθηκε φυσιολογικά στο μηδέν. Προεδρείο ανύπαρκτο και συνάμα ανίκανο να αντιληφθεί το καλό και το μέλλον μιάς ομάδας που ανήκει ΜΟΝΟ στην Α’ ΕΠΣ Κιλκίς.
Βέβαια έξω απ’ τον Χορό , πολλά τραγούδια λέμε. “Ισως” να είναι και άδικο να δείχνει κανείς με το δάχτυλο και να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα. Όμως ” η επιτυχία έχει πολλές Μητέρες και η αποτυχία είναι…ορφανή”. Η πίκρα οδηγεί τους ανθρώπους σε απρόβλεπτες αθυροστομίες και το παρελθόν κρίνεται με γνώμονα την επόμενη επιτυχία.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο πρόεδρος του Σωματείου, Θεοδώρου Αθανάσιος, ξεδήλωσε την ομάδα απο το Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κιλκίς, όπου συμμετείχε στον Δυτικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Έτσι λοιπόν ο Μακεδονικός Γρίβας, μπορεί να παίξει την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 , στον Δυτικό όμιλο της Γ’ κατηγορία με Μείον (-9) βαθμούς.
Ποιός θα το πίστευε ότι ο πρωταγωνιστής Μακεδονικός Γρίβας της Περιόδου 2009-2010 , θα παρουσίαζε τέτοια εικόνα…και θα είχε τέτοια τύχη.  Αυτές οι πικρές εξελίξεις … έχουν κάπου στο βάθος ένα καλό…ο Μακεδονικός Γρίβας αλλάζει.
σ.σ.Συντάκτη : Η παραίτηση του προέδρου, πολύ πρίν, θα μπορούσε να αποτελέσει έναυσμα για πιο ήπια κριτική. Η παραίτηση του προέδρου, Τώρα, θα τον τοποθετούσε στο βάθρο των ανθρώπων που επιτρέπουν στους επόμενους ( για 6 μήνες) να σχεδιάσουν το μέλλον του Μακεδονικού. Η προγραμματισμένη παραίτησής του το καλοκαίρι…τι σκοπό έχει ;

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: