Καντο ... ΒΟΥΚΙΝΟ !

Επισκεψεις....!

Ο Καιρος στη Γριβα !

Ψαχτηρι ...

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Μακεδονικό Γρίβας !


ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο. 15

Σήμερα Σάββατο 30-6-2012 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου μας «Γ.Σ. Μακεδονικός Γρίβας» έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) των μελών με θέματα :
a)      Απολογισμός Απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.)
b)      Εκλογή νέου Δ.Σ.  όπως ορίζει το Καταστατικό λειτουργίας μελών του συλλόγου μας, ήτοι 32 από τα  50 συνολικά μέλη.

           Ο πρόεδρος  του απερχόμενου Δ.Σ. κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Γεν. Συνέλευση (Γ.Σ.)  με την οποία ανέδειξε, από τα παριστάμενα μέλη διά ψηφοφορίας, την εξελεγκτική επιτροπή και τον πρόεδρος αυτής.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ.

Για το πρώτο θέμα, το απερχόμενο Δ.Σ. , διά του προέδρου του, παρουσίασε με συνοπτικές διαδικασίες την όλη κατάσταση της ομάδος και παρέδωσε βιβλία και ταμείο, τα οποία εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία.

Για το δεύτερο θέμα, αφού ετέθησαν οι υποψηφιότητες, έγινε μυστική ψηφοφορία, από την οποία αναδείχτηκαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2012-2014.
Εγγεγραμμένα μέλη ταμειακής  επάρκειας    = 50
Παρόντα μέλη στην Γεν. συνέλευση    = 32
Ψήφισαν  32,  Έγκυρα  32

Για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. έλαβαν : Κιόσης Δημήτρης  -  30, Μισίρκος Σάββας  -  30, Γώγος Γρηγόρης  -  25, Οικονόμου Αντώνης  -  20, Κόϊος Δημήτρης  -  20, Μήτκος Πέτρος  -  18, Μήτκος Τραϊανός  -  15
… ως αναπληρωματικά μέλη έλαβαν : Κόϊος Δημήτρης  -  14, Μακάλης Ιωάννης  -  12, Ρόπκας Γεώργιος  -  12.

Μετά και την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και δεδομένου ότι δεν υπήρχε άλλο θέμα προς συζήτηση, λύθηκε η συνεδρίαση αυτής, της οποίας το πρακτικό υπογράφεται ως παρακάτω :

Ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής            Η εξελεγκτική επιτροπή
Κιόσης Δημήτρης                                             Κόϊος Δημήτρης, Ρόπκας Γιώργο

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης … Ανοίξαμε ξανά !



Δυόμιση χρόνια περάσανε από την Μαύρη εκείνη ημέρα, που ο Πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου, κατήργησε τα Υπουργεία Μακεδονίας – Θράκης και  Αιγαίου (σχετικό Άρθρο Η Κατάργηση της ” ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ “). Η κατάπτυστη, αυτή κίνηση, είχε στενοχωρήσει όλους τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, αλλά τους θωράκισε να συνεχίσουν τον αγώνα τους έναντι στους ΨευδοΜακεδόνες (εντός και εκτός των συνόρων)…που ξεπρόβαλαν σαν τα μανιτάρια, ξεχνώντας ότι απλώς είναι Μύκητες.


Διάλειμα  ήταν και πέρασε.  

Η επαναλειτουργία των Υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης και Αιγαίου, θωρακίζουν την ασφάλεια της Ελλάδος, επαναφέρουν το αίσθημα δικαίου, βροντοφωνάζοντας παντού ότι η ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ και το ΑΙΓΑΙΟ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ. και αποτελούν … και οι Γνήσιοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, κράτησαν τις Θερμοπύλες και άντεξαν την πίεση των ΨευδοΜακεδόνων. Τιμνούν δε τον παραλαμβάνοντα Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, ο οποίος όμως θα κριθεί από τα αποτελέσματα και όχι από την δημιουργία.

Καλώς ορίζουμε λοιπόν τους :
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


… τους ευχόμαστε καλή δύναμη και η δυναμική παρουσία μας, δεδωμένα, θα ενισχύσει τις προσπαθειές τους. Ελπίζουμε να αποτελέσουν Πυλώνα έργων και απαιτήσεων έναντι στην Ψευτιά. Μέχρι τώρα είμασταν ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, μπορούν επισήμως να ενσωματωθούν, γιατί ο ΑΓΩΝΑΣ μας, θα συνεχιστεί είτε ηγούνται είτε απουσιάζουν.

...επιμέλεια Χρήστος Αθ. Κόϊος